Du kan bestille alle vores varer i webshoppen på vores hjemmeside Struktuhr.dk.

Betalingskort
I webshoppen kan du nemt og sikkert gennemføre betalinger med betalingskort.
Se nærmere omkring vores sikkerhed og hvilke kort vi modtager under betalingskort. Vi bruger Clearhaus der er en dansk kortindløser.

Eksisterende kontokunde hos Struktuhr
Er du allerede kontokunde hos Struktuhr, har du mulighed for at gennemføre dit køb i webshoppen uden brug af betalingskort. Det eneste du behøver at gøre er, at angive du er kontokunde i forbindelse med dit køb. Vi fremsender herefter faktura jf. dine gældende aftaler med os. Bemærk – vi giver kun danske erhvervskunder mulighed for at færdiggøre en ordre via faktura på webshoppen.

Ny kunde
Nye erhvervskunder, som køber hos os, bliver automatisk oprettet som kontokunde når købet gennemføres. Førstegangskøb via webshoppen gennemføres med betalingskort, men ved efterfølgende køb kan der vælges at fremsendes faktura. Til information foretager vi rutinemæssigt en kreditvurdering, ud fra det oplyste CVR nummer ifm. kundeoprettelsen.

Leveringsmængder

Minimumsbestillingsmængde er angivet under de enkelte varer. Normalt sælger vi kun i hele kolli med mindre anden bestillingsmængde er angivet.

Leveringsbetingelser

Ved ordrer på standardlagervarer på over 4.500 kr. ekskl. moms leverer vi gebyrfrit til firmaadresser indenfor landets grænser med Danske Fragtmænd eller Thortrans. Ved mindre ordrer beregner vi et leveringsgebyr der fremgår af de enkelte forsendelser. Ved ordrer til ikke-brofaste øer tilkommer et ikke fastsat gebyr.

Kontakt os og aftal nærmere vedr. ordrer til levering uden for Danmark – webshoppen leverer kun til firmaer i Danmark.

Det er desværre ikke muligt at afhente varer på vores lokationer af sikkerhedsmæssige hensyn.

Moms

Erhvervskunder betaler moms af køb. Momsbeløbet vises både på produkt-, Kurv- og Kasse-siden, ligesom det også fremgår af ordrebekræftelsen, der sendes på e-mail efter afgivelse af ordren. Vi anbefaler at oprette en profil i menupunktet “Min konto”, indtaste alle oplysninger, inklusive CVR-nummer, så dette gemmes i forbindelse med afgivelse af en ordre.

Ordrebekræftelse

Når du har afgivet ordren i webshoppen, modtager du en ordrebekræftelse på mail.

Bestillinger på specialleverancer vil blive bekræftet med leveringstid, når bestillingen er færdigbehandlet af kundeservice, og du vil blot modtage en kvittering på at vi har modtaget din forespørgsel.

Levering

Vi leverer med Danske Fragtmænd og Thortrans. Derfor kan vi kun levere til firmaer i Danmark, der er åbne for varemodtagelse hele dagen. Byttes der ikke paller ved modtagelsen, faktureres disse separat efterfølgende – der kan ikke byttes flere paller end der leveres – dvs. der byttes 1:1.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til kundeservice – ved fejl og mangler skal dette ske inden 3 dage fra modtagelse:

Kundeservice: info@struktuhr.dk Tlf. +45 86 54 40 44

Varereturnering foregår altid til Rundageren 6, 2640 Hedehusene

Da vi hovedsageligt handler med B2B kunder, er returnering af standardvarer ikke en mulighed, med mindre det er aftalt med kundeservice før afgivelse af ordren (ved eksempelvis afprøvning/test af en given emballage).

Vær opmærksom på, at der pålægges omkostninger til returhåndtering og fragt. Denne omkostning udregnes ved hver enkelt sag.