Det formelle:

”Struktuhr”, ”vi” eller ”vores” betyder Struktuhr ApS ”I” eller ”jer” betyder den, som vi leverer varer og tjenesteydelser til (”Varer”), og ”os” er Struktuhr og jer.

Vi er et dansk selskab og registret med CVR-nummer 3541 6056, og vores hovedkontor ligger på Rundageren 6, 2640 Hedehusene.

Priser og Betaling

Alle priser er inklusive moms, levering fremgår af det endelige tilbud. De fleste ordrer betales kontant ved køb i webshoppen, hvor vi accepterer alle større kreditkort.

Er du fast kunde kan du blive kontokunde og oprettet i vores system, så du bl.a. kan handle på kredit, og få rabat på levering.

Levering og emballering

Enhver levering af varerne vil ske efter bedste evne på det aftalte tidspunkt, idet vi gør opmærksom på, at der alene er tale om skønnet leverings- eller afhentningsdato. I kan kun afslå at acceptere levering efter den skønnede leveringsdato, hvis:

  • I efter datoen for modtagelsen af vores ordrebekræftelse har sendt os en skriftlig meddelelse indeholdende en frist for levering, og
  • vi skriftligt og udtrykkeligt har accepteret denne frist.

Vi benytter Danske Fragtmænd til de fleste almindelige handler og Thortrans til transport af møbler og særligt følsomme genstande.

Vi beslutter egenhændigt, hvordan Varerne emballeres og pakkes. Pakkemateriale og indpakning medfølger uden beregning og kan ikke refunderes.

Modtager I varer fra os pakket på europaller, fakturerer vi jer europallens pris ved levering, dette vil dog fremgå af aftalen.

Ansvaret for varerne overgår til jer:

  • når aflæsning er færdiggjort på leveringsadressen, eller
  • på tidspunktet for aftalt levering, såfremt I undlader at acceptere levering af Varerne som aftalt.

Mangler & Returret

Vi gør vores yderste for at at varerne på leveringstidspunktet ikke er beskadiget eller væsentlig mangelfulde. Skulle der alligevel være noget der ikke er som I forventede bedes I indenfor tre arbejdsdage efter levering af varerne skriftligt underrette os om almindelige mangler eller skader kan vi efter evt. eftersyn af varerne, på baggrund af vores skøn, reparere eller udskifte de mangelfulde varer, eller vi kan vælge at tage dem retur og tilbagebetale købesummen til jer. Brug denne formular ifm. reklamation.

I kan reklamere over mangler i 1 år. I skal reklamere straks efter, at manglen er opdaget.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: kontormøbler, herunder stålskabe, skriveborde, skrivetavler, opslagstavler og afskærmning.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 2500 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Rundageren 6, 2640 Hedehusene.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Fortrydelsesret for erhverv

Der er ikke fortrydelsesret.

I kan i de fleste tilfælde annullere jeres ordre, før afsendelse har fundet sted. På visse ordrer kan I blive pålagt at betale et afbestillingsgebyr, som omfatter betaling for det arbejde vi har udført i henhold til aftalen, evt. omkostninger vi har afholdt, eller er forpligtet til at betale, dette vil fremgå af ordren / tilbuddet. Kontakt os på telefon/mail.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage

Reklamationsret for forbrugere

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

I tilfælde af tvister:

Vi har aldrig været ude for andet end at det kunne klares over telefonen, men, hvis det går op i en spids: Aftalen og enhver tvist eller krav, som udspringer af aftalens indhold, skal afgøres efter dansk ret. Enten af Byretten i Randers eller Sø- og Handelsretten i København skal udgøre værneting for enhver retssag, søgsmål eller retsforfølgning og behandle enhver tvist, som udspringer fra eller er relateret til aftaler.