Phoenix er en af Europas største producenter af skabe til opbevaring og arkivering, med et stort sortiment af produkter, der spænder lige fra små skabsløsninger til beskyttelse af data, til opbevaring og arkivering til erhverv og banker.
Den største innovation ift. hvordan sikkerhed og beskyttelse lige nu, er biometrisk teknologi som bruger fingeraftryk eller irisscanning, til at låse skabe op uden en nøgle. Selvom teknologien stadig er relativt ny og i sin spæde udvikling, kan det stadig vise sig, at fordelene ved den sofistikerede teknologi, vil være større end omkostningerne.
Phoenix er nu etableret som en verdensleder, i produktionen og distributionen af en lang række højteknologiske skabe, som imødekommer alle krav, både til hjemmet og til brandsikring af erhverv. Phoenix er specialister i at sikre vitale informationer, både som papir og på digitale medier. Alle produkter er på lager, hvilket sikrer en hurtig afsendelse.
Alle de brandsikre skabe er testet individuelt til europæiske og amerikanske standarder, og de har alle en livstidsgaranti, hvis uheldet har været ude, og de har overlevet en brand. Phoenix vil give dig ro, når du ved at dine vigtige informationer er sikret på bedste vis.

Viser 1–10 af 52 resultater

Phoenix Safe Fire Files brandsikkert hængemappeskab 2 skuffer

Phoenix Safe brandsikkert hængemappeskab 2 skuffer elektronisk lås

8.645,00 DKK - ekskl. moms

Phoenix Safe vertikal brandsikkert hængemapperskab 2 skuffer, med elektronisk lås. Vandtæt og brandsikkert for papir i 120 minutter og digitale medier i 60 minutter.

Phoenix Safe brandsikkert hængemappeskab 2 skuffer med nøglelås

Phoenix Safe brandsikkert hængemappeskab 2 skuffer nøglelås

7.410,00 DKK - ekskl. moms

Phoenix Safe vertikal brandsikkert hængemapperskab 2 skuffer med nøglelås. Vandtæt og brandsikkert for papir i 120 min. og digitale medier i 60 min.

Phoenix Safe brandsikkert hængemappeskab 4 skuffer

Phoenix Safe brandsikkert hængemappeskab 4 skuffer elektronisk lås

12.495,00 DKK - ekskl. moms

Brandsikkert hængemappeskab 4 skuffer. Tilbyder den bedste beskyttelse for dokumenter og data i et flot og moderne hængemappeskabsformat. Med elektronisk lås.

Brandsikkert hængemappeskab 4 skuffer med nøglelås

Phoenix Safe brandsikkert hængemappeskab 4 skuffer nøglelås

11.260,00 DKK - ekskl. moms

Brandsikkert hængemappeskab 4 skuffer. Tilbyder den bedste beskyttelse for dokumenter og data i et flot og moderne hængemappeskabsformat med nøglelås.

Phoenix Safe Cygnus 31E nøgleskab til 30 nøgler

Phoenix Safe Cygnus 31E nøgleskab til 30 nøgler

635,00 DKK - ekskl. moms

Phoenix Safe Cygnus 31E nøgleskabe er ideel til hjemmet, kontoret, skolen, garagen og kontor-fællesskaber. Stærk og indbrudssikker stålkonstruktion med elektronisk lås.

Phoenix Safe Cygnus 32E nøgleskab til 48 nøgler

Phoenix Safe Cygnus 32E nøgleskab til 48 nøgler

710,00 DKK - ekskl. moms

Phoenix Safe Cygnus 32E nøgleskab til 48 nøgler med elektronisk lås. Sikker og stærk konstruktion, sørger for at du kan opbevare dine nøgler i sikkerhed.

Phoenix Safe Cygnus 33E nøgleskab til 70 nøgler

Phoenix Safe Cygnus 33E nøgleskab til 70 nøgler

1.260,00 DKK - ekskl. moms

Phoenix Safe Nøgleskab 33E nøgleskab til 70 nøgler med elektronisk lås. Opbevar dine nøgler sikkert, i et stærkt og indbrudssikkert nøgleskab.

Phoenix Safe Fire Fighter str1 elektronisk lås

Phoenix Safe Fire Fighter str1 elektronisk lås

4.325,00 DKK - ekskl. moms

Phoenix Safe Fire Fighter str1 elektronisk lås sætter nye standarder for brand- og sikkerhedsbeskyttelse, og er ideelt til små og mellemstore virksomheder.

Phoenix Safe Fire Fighter str1 fingerafstrykslæser

Phoenix Safe Fire Fighter str1 fingerafstrykslæser

5.470,00 DKK - ekskl. moms

Phoenix Safe Fire Fighter str1 fingerafstrykslæser sætter nye standarder for brand- og sikkerhedsbeskyttelse, og er ideelt til små og mellemstore virksomheder.

Phoenix Safe Fire Fighter str1 nøglelås

Phoenix Safe Fire Fighter str1 nøglelås

4.060,00 DKK - ekskl. moms

Phoenix Safe Fire Fighter str1 nøglelås sætter nye standarder for brand- og sikkerhedsbeskyttelse, og er ideelt til små og mellemstore virksomheder.