FUMAC A/S blev grundlagt i 1956 i Handbjerg som Hanbjerg Møbelfabrik af snedkermester Egon Jensen. Egons mors hønsehus blev omdannet til produktion på Kirkevej 27 i Handbjerg. I dag producerer Fumac møbler af høj kvalitet. Hos Struktuhr finder du skriveborde fra Fumac.

Hanbjerg Møbelfabrik staves uden ”d”, mens byen Handbjerg staves med ”d”. Egon fjernede ”d’et”, fordi han syntes, at det var bøvlet med et ekstra bogstav, eftersom man jo dengang skrev alt i hånden.

De første mange år producerede Egon Jensen og hans stab af møbelsnedkere boligmøbler som hylder, reoler, chatoller, kommoder og senge med lamelbunde, og i 1970’erne blev bogkasser i teakfiner hovedproduktet med USA som hovedmarked. Sideløbende med møbelproduktionen, byggede Egon Jensen også sejlbåde, fordi sejlads var Egon Jensens store passion.

I 1981 blev salgsselskabet FUMAC A/S etableret. Navnet FUMAC er en sammentrækning af Furniture Makers Coperation. I 2009 ændrede Hanbjerg Møbelfabrik navn til FUMAC A/S.

Efter Egon Jensens alt for tidlige død i 1989 overtog sønnen Tommy Jensen. I dag råder FUMAC A/S over 18.000 kvadratmeter fabrik i Vinderup. Virksomheden producerer kontormøbler, boligmøbellinjen ATOM, Private Label-møbler og OEM. Vi samarbejder med prisvindende danske arkitekter og designere. Flere af de designede produkter har gennem de seneste år vundet internationale design priser som Red Dot Award og Good Design.

Fumac er altid på forkant med den teknologiske udvikling, og investerer i den nyeste teknologi så produktionen kan blive bibeholdt i Danmark. Derved sikres en mere fleksibel produktionstid og reaktionstid fra ide til produktion af det færdige produkt.

FUMAC A/S er god form og kvalitet forenet med en attraktiv pris. Se de flotte skriveborde i vores sortiment.

Senest har FUMAC som de første i Danmark fået EU-Blomsten miljøcertificeret på udvalgte hæve-/sænkeborde. Det drejer sig om om INLine-skrivebordet. Hvis man ønsker det, kan bordplader også leveres i FSC-træ – uden merpris. Giv os besked, hvis du ønsker dette.

Viser alle 2 resultater

Fumac kabelbakke til skrivebord

Fumac kabelbakke til skrivebord

315,00 DKK375,00 DKK - ekskl. moms

Tilføj en kabelbakke til skrivebord, og slip for kabler, der hænger og dingler under skrivebordet. Kabelbakken fås i 3 længder samt i tre farver.

Fumac InLINE rektangulær skrivebord decor Fumac skriveborde

Fumac skriveborde – hæve-sænkebord eller fast stel

Fra 2.396,00 DKK - ekskl. moms

Fumac er en dansk producent af møbler til kontoret i meget høj kvalitet. Her kan du sammensætte lige præcis det skrivebord, du har brug for. Se de mange valgmuligheder her.

Vælg f.eks. om stellet skal være fast, eller om det skal have hæve-sænkefunktion.

Husk at vælge blandt det store sortiment af tilbehør til dit skrivebord. Det finder du længere nede af siden.