FUMAC A/S blev grundlagt i 1956 i Handbjerg som Hanbjerg Møbelfabrik af snedkermester Egon Jensen. Egons mors hønsehus blev omdannet til produktion på Kirkevej 27 i Handbjerg. I dag producerer Fumac møbler af høj kvalitet. Hos Struktuhr finder du skriveborde fra Fumac.

Hanbjerg Møbelfabrik staves uden ”d”, mens byen Handbjerg staves med ”d”. Egon fjernede ”d’et”, fordi han syntes, at det var bøvlet med et ekstra bogstav, eftersom man jo dengang skrev alt i hånden.

De første mange år producerede Egon Jensen og hans stab af møbelsnedkere boligmøbler som hylder, reoler, chatoller, kommoder og senge med lamelbunde, og i 1970’erne blev bogkasser i teakfiner hovedproduktet med USA som hovedmarked. Sideløbende med møbelproduktionen, byggede Egon Jensen også sejlbåde, fordi sejlads var Egon Jensens store passion.

I 1981 blev salgsselskabet FUMAC A/S etableret. Navnet FUMAC er en sammentrækning af Furniture Makers Coperation. I 2009 ændrede Hanbjerg Møbelfabrik navn til FUMAC A/S.

Efter Egon Jensens alt for tidlige død i 1989 overtog sønnen Tommy Jensen. I dag råder FUMAC A/S over 18.000 kvadratmeter fabrik i Vinderup. Virksomheden producerer kontormøbler, boligmøbellinjen ATOM, Private Label-møbler og OEM. Vi samarbejder med prisvindende danske arkitekter og designere. Flere af de designede produkter har gennem de seneste år vundet internationale design priser som Red Dot Award og Good Design.

Fumac er altid på forkant med den teknologiske udvikling, og investerer i den nyeste teknologi så produktionen kan blive bibeholdt i Danmark. Derved sikres en mere fleksibel produktionstid og reaktionstid fra ide til produktion af det færdige produkt.

FUMAC A/S er god form og kvalitet forenet med en attraktiv pris. Se de flotte skriveborde i vores sortiment.

Senest har FUMAC som de første i Danmark fået EU-Blomsten miljøcertificeret på udvalgte hæve-/sænkeborde. Det drejer sig om om INLine-skrivebordet. Hvis man ønsker det, kan bordplader også leveres i FSC-træ – uden merpris. Giv os besked, hvis du ønsker dette.

Viser 1–10 af 17 resultater

Fumac CPU holder

Fumac CPU holder

393,75 DKK - inkl. moms

Fumac CPU holder til at sætte den stationære computer fast under bordet. Fås i både hvid, alu og sort.

Max vægtbelastning 20 kg.

Fumac FRAME manuelt justerbare skriveborde

Fumac FRAME manuelt justérbare skriveborde

Fra 1.993,75 DKK - inkl. moms

FRAME er en serie af manuelt justerbare skriveborde, der egner sig som både skrivebord på kontoret og i hjemmet. Fås i flere farver og størrelser. Justérbar højde: 70-84,6 cm.

Til alle Fumac skriveborde kan der tilvælges en mængde smart tilbehør. Det kan du se i området “Relaterede produkter” længere nede på siden.

Fumac kabelbakke til skrivebord

Fumac kabelbakke til skrivebord

393,75 DKK468,75 DKK - inkl. moms

Tilføj en kabelbakke til skrivebord, og slip for kabler, der hænger og dingler under skrivebordet. Kabelbakken fås i 3 længder samt i tre farver.

Fumac kabelluge med slids

Fumac kabelluge med slids

1.031,25 DKK - inkl. moms

Tilføj en kabelluge med slids til det ønskede skrivebord, og få styr på kablerne. Lugen er i størrelsen 25 x 12 cm til borde på 140-200 cm I samme overflade som bordpladen.

(OBS! Er ikke mulig i bordplader i decor laminat; finer, laminater med træstruktur eller Call center borde)

Fumac kabelrosette i metal

Fumac kabelrosette i metal

281,25 DKK356,25 DKK - inkl. moms

Fuldend det ønskede Fumac-skrivebord med en kabelrosette i metal. Vælg mellem 1 eller 2 stk. i farverne, hvid/sort/alu og krom til skrivebordet, så kablerne ikke ligger i vejen.

Fumac kabelrosette i plast

Fumac kabelrosette i plast

200,00 DKK331,25 DKK - inkl. moms

Fuldend udseende og funktionalitet af skrivebordet med en kabelrosette, så kablerne ikke generer det daglige arbejde.

OBS! Til decor laminat bordplader kræves plastkabelrosetter.