Populære opbevaringsløsninger med lang levetid

Bisley er kendte verden over for deres alsidige og intelligente opbevaringsløsninger, der primært er produceret i stål. Virksomheden ved, at de rette opbevaringsmøbler kan være med til at gøre en stor forskel på kontoret. Derfor er alle stålskabe, arkivkommoder, skuffekassetter og lignende konstrueret med henblik på at skabe det gode arbejdsmiljø.

Med gode opbevarings- og arkiveringsløsninger kan du skabe en produktiv, organiseret og struktureret arbejdsplads.

Bisley skabe er lig med kvalitet, hvilket også kommer til udtryk ved, at du får op til 10 års garanti med i dit køb.

Hos Struktuhr har vi fuldt sortiment af Bisleys opbevaringsmøbler, og der vil som sådan helt sikkert være den rette løsning til dig. Har du nogle spørgsmål, sidder vi altid klar til at hjælpe dig.

Bisley har tre produktserier; Economy, Essentials og Glide. Economy er, som navnet angiver, den billige løsning, hvor man stadig er sikker på at få god kvalitet. Essentials er en serie af produkter til prisbevidste kunder, som vil have en god løsning, der ikke koster for meget. Glide er topmodellerne med gode detaljer, såsom f.eks. akustiske låger.

Vi garanterer, at du vil finde et stålskab blandt Bisleys produkter, der passer til dine ønsker. Se alle Bisley skabe herunder.

Viser 1–10 af 98 resultater

Bisley CLK Locker 1 dør høj

CLK Locker 1 dør høj

2.037,50 DKK - inkl. moms

CLK Locker 1 dør er en enkelt skab, som kan boltes fast til andre enheder i højden. Brug det alene, eller sæt det sammen med flere skabe.

Bisley CLK Locker 2 døre

CLK Locker 2 døre

2.425,00 DKK - inkl. moms

CLK Locker 2 døre er et dobbelt skab med en krog til at hænge jakker eller lignende i hvert rum. Brug det alene, eller sæt det sammen med flere skabe.

Bisley CLK Locker 4 døre

CLK Locker 4 døre

2.825,00 DKK - inkl. moms

CLK Locker 4 døre er et firdobbelt skab, særligt velegnet til hverdagsgenstande som f.eks. rygsække. Brug det alene, eller sæt det sammen med flere skabe.

Bisley CLK Locker 6 døre

CLK Locker 6 døre

3.437,50 DKK - inkl. moms

CLK Locker 6 døre er et seksdobbelt skab, særligt velegnet til hverdagsgenstande som f.eks. håndtasker og andre personlige ejendele. Brug det alene, eller sæt det sammen med flere skabe.